Κι όμως μπορούσε…

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε χθες η ομάδα μας κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα γκολ του Rzatkowski από τα αποδυτήρια ,μόλις στο 2’ με μια πολύ ωραία κεφαλιά ύστερα από σούτ-γκέλ-σέντρα.

Οι παίχτες της ομάδας μας έδειξαν να θέλουν πολύ αυτήν την εκτός έδρας νίκη. Ποδόσφαιρο με πάθος από την St.Pauli με δύναμη και τσαμπουκά,όλα αυτά μέχρι το 19΄ που ήρθε η ισοφάριση από τον Sylvestr, μετά από γκάφα της άμυνας που επί της ουσίας πρόσφερε το γκολ στον σκόρερ.  Και σαν μην έφτανε αυτό στη συνέχεια ήρθε και η…κοιλιά.

Στην επανάληψη οι παίκτες της ομάδας μας μπήκαν πιο επιθετικά στο χόρτο και πιο..μαχητικοί! Το 1-2 διαμόρφωσε στο 60’ με ένα πολύ ωραίο σούτ ο Maier, αρκετές χαμένες ευκαιρίες από την ομάδα μας και δοκάρι. Οι μπύρες άρχισαν να μην φτάνουν, ένα μεγάλο διπλό που θέλαμε να πανηγυρίσουμε φωνάζοντας και τραγουδώντας …μέχρι που ο Sylvest χτύπησε για δεύτερη (και φαρμακερή) φορά τρία  λεπτά πρίν την λήξη του αγώνα για το τελικό 2-2,ωστόσο τα τραγούδια και οι μπύρες δεν σταμάτησαν ποτέ!! ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!

Επόμενο μάτς εναντίον της Heidenheim στο Μillerntor.

ΒΑΜΟΣ ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ- ΓΙΟΥ’ Λ ΝΕΒΕΡ ΓΟΥΟΛΚ ΑΛΟΟΥΝ!

1. FC Nürnberg: Rakovsky – Celustka (46. Pinola), Petrak, Stark, Bihr – Mössmer (78. Polak), Koch, Candeias (76. Dittgen), Schöpf, Füllkrug – Sylvestr

FC St. Pauli: Tschauner – Schachten, Ziereis, Gonther, Kalla (90. Startsev) – Daube, Alushi, Nehrig (71. Nöthe), Rzatkowski, Maier (63. Thy) – Budimir

pauli

Σχολιάστε