Στο ησυχαστήριο του…Harsewinkel

Τις ιδανικές συνθήκες για την προετοιμασία του κρισιμότατου εκτός έδρας αγώνα με την MSV Duisburg θέλει ο προπονητής της St. Pauli, Michael Frontzeck και για τον λόγο αυτό η αποστολή της ομάδας αναχώρησε σήμερα από το Αμβούργο με προορισμό το μικρό αθλητικό κέντρο.

«Γνωρίζω το ξενοδοχείο εκεί. Πήγαινα συχνά και με την Aachen και με την Bielefeld και με την Gladbach. Υπάρχει απόλυτη ηρεμία και μπορείς να ξεκουραστείς κάτι που χρειάζεται απόλυτα η ομάδα. Μας απασχολεί πολύ το παιχνίδι» τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της αποστολής, πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο.

«Υπάρχουν δύο σοβαροί λόγοι για τους οποίους φεύγουμε νωρίτερα. Ο ένας αφορά την προπόνηση που θα βοηθήσει στην αναγέννηση του παιχνιδιού μας και οι δεύτερη είναι η απόσταση, καθώς θα χρειαστεί να διασχίσουμε με το λεωφορείο περίπου 100 χιλιόμετρα για το Duisburg, αντί για 400».

Όσο για την αγωνιστική της εικόνα της ομάδας του εν’ όψει της Κυριακάτικης (5/5) αναμέτρησης (14.30); «Πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Περιμένουμε μια ισχυρή Duisburg που διαθέτει και αρκετούς παίκτες με ταχύτητα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσαρμοστούμε  γι’ αυτό και θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου, στο οποίο επίσης είχαμε πιάσει πολύ καλή απόδοση».

Τέλος, σ’ ότι αφορά την βασική ενδεκάδα, ο Frontzeck δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα, προτίμησε να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά. «Θα περιμένω τις επόμενες ημέρες να αποφασίσω ποιος είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Εκείνο ωστόσο που με ικανοποιεί αφάνταστα είναι η συμπεριφορά των παικτών που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού».

thumb_5867__auto_8e1a12d50d0ebe41cef8fa1717e62d2b

Σχολιάστε