Οι ώρες πλησιάζουν – Πως θα βρείτε το ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΑRENA

Οι ώρες σιγά-σιγά πλησιάζουν και η αλήθεια είναι ότι όλοι μας ανυπομονούμε για το 3ο Anti-Tournament, το οποίο συνιστά την πρώτη μεγάλη διοργάνωση του St. Pauli Thessaloniki Club από την ημέρα που ξεκινήσαμε την λειτουργία του.

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε, και θα είμαστε διπλά χαρούμενοι αν το κερδίσουμε -και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα το κερδίσουμε, καθώς τα βασικά συστατικά υπάρχουν- και φέτος. Η οργάνωση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, οι εγκαταστάσεις είναι ότι πρέπει, ενώ η διάθεση…για μπύρα, μπάλα και σουβλάκι ξεχειλίζει από παντού.

Όσο για το πως θα βρείτε το γηπεδάκι της Ευαγγελίστριας; Θεωρητικά ίσως φαίνεται λίγο δύσκολο. Στην πράξη όμως δεν είναι και τόσο. Λίγο ο χάρτης που θα σας παραθέτουμε, λίγο τα πλαστικοποιημένα βελάκια που θα υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής για να το βρείτε εύκολα και λίγη διάθεση και θα είστε εκεί για το πιο…ποδοσφαιρικό πάρτι της ζωής σας.

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά και σε λίγα 24ωρα τα λέμε και από κοντά…VIVA ST. PAULI!!

*Να γνωρίζετε απλώς, ότι το σημείο όπου βρίσκεται το γήπεδο στον χάρτη είναι το Β.

**Όσοι προτιμήσετε την λύση του λεωφορείου, αυτό που σας αφήνει πλησιέστερα, είναι το “16” και θα κατεβείτε στην στάση Καραολή…

Περισσότερες πληροφορίες πατήστε http://oasth.gr/#el/stopinfo/screen/6010/

paulithess

Σχολιάστε