Επιτέλους! Τα έσοδα της μπουτίκ στην St. Pauli!

Υποθέτουμε ότι υπάρχουν αρκετοί μέχρι σήμερα που δεν το γνώριζαν, όμως η αλήθεια είναι αυτή. Όσοι από εσάς είχατε αγοράσει κάποιο επίσημο προϊόν της St. Pauli τα τελευταία χρόνια, ελάχιστα βοηθήσατε την ομάδα, υπό την έννοια ότι από την αγορά ειδών από συμβασιούχο κατάστημα προώθησης, το ποσοστό των εσόδων που έμπαινε στα ταμεία της ομάδας, έφτανε μόλις το 10% ! Τούτο όμως, τελειώνει από 1/1 του 2016. 

Από την ημέρα αυτή, τα δικαιώματα merchandising επιστρέφουν ολοκληρωτικά και πάλι στην αγαπημένη μας ομάδα, έπειτα από συμφωνία των υπευθύνων του συλλόγου, με την εταιρία Upsolut Merchandising GmbH & Co.KGΗ η οποία μέχρι τώρα εξασφάλιζε περίπου το 90% των εσόδων από τα προϊόντα που έφεραν το σήμα της St. Pauli! 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η επαναγορά θα κοστίσει στην ομάδα, περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο πρέπει να καταβληθεί σε δύο δόσεις, το 2015 και το 2016.

«Αυτή είναι μια ημερομηνία ορόσημο για την St. Pauli. Στόχος μας είναι να κάνουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είμαστε πλήρως ανεξάρτητοι στο μέλλον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας, Oke Göttlich.

Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος και η Upsolut βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη από το 2009, λόγω της σύμβασης του 2004 που προέβλεπε την παραχώρηση μεγάλου μέρους των εσόδων από τα προϊόντα στην συγκεκριμένη εταιρία. Μετά από διαπραγματεύσεις που οι περισσότερες είχαν να κάνουν την διαφορά στο ποσό η απόφαση υπέρ της St. Pauli από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο ήταν θετική για την ομάδα. «Αυτή η διαδικασία συνήθως διαρκεί δύο με τρία χρόνια. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα ολοκληρωθεί μέσα σε αυτό το διάστημα. Για την επίλυση τέτοιων διαφορών απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τους τελευταίους μήνες, δουλέψαμε πολύ με τους συναδέλφους από την  Upsolut, για μια εξωδικαστική λύση και σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας την ανακοινώσουμε» δήλωσε ο υπεύθυνος για την συγκεκριμένη υπόθεση και αντιπρόεδρος της St. Pauli, Joachim Pawlik.

Επίσης από την 1η Ιανουαρίου του 2016, οπότε και η ομάδα θα αναλάβει πλήρως την προώθηση των προϊόντων της, οι περίπου 80 εργαζόμενοι οι οποίοι απασχολούνται με πλήρη απασχόληση στα καταστήματα (μπουτίκ) της ομάδας, θα συνεχίσουν την εργασία τους κανονικά και θα μισθοδοτούνται πλέον από την St. Pauli.

St-Pauli-Blog-Post-Shots-6

Advertisements

6 thoughts on “Επιτέλους! Τα έσοδα της μπουτίκ στην St. Pauli!

  1. Μικρή λεπτομέρεια: είχε γίνει μια εξωδικαστική συμφωνία πέρσι (προϊόν γνωμοδότησης δικαστηρίου ή κάτι τέτοιο 🙂 ), η οποία κατέβαζε τα ποσοστά στο 50%-50%

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s