Η γενική συνέλευση της St. Pauli

Όλα τα θέματα που αφορούν την St. Pauli συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της χθεσινής (15/11) γενικής συνέλευσης του συλλόγου. Κεντρικός ομιλητής δεν ήταν άλλος από τον πρόεδρο της ομάδας Oke Göttlich ο οποίος αναφέρθηκε τόσο σε αγωνιστικά ζητήματα όσο και οργανωτικά. Μάλιστα δεν παρέλειψε να σταθεί και στην περσινή αγωνιστική περίοδο κατά την οποία η ομάδα μας κινδύνεψε με υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. 

«Έχουμε μια μεγάλη και ομαδική συνεργασία μεταξύ του Thomas Meggle και του Ewald Lienen που δημιούργησαν μια πολύ επιτυχημένη ομάδα στην δεύτερη κατηγορία. Ο σωστός σχεδιασμός της ομάδας, η ανθρώπινη πλευρά του τεχνικού τιμ και η σχολαστική δουλειά στις προπονήσεις, ήταν σημαντικές πτυχές για την θετική εξέλιξη που έχουμε τους τελευταίος μήνες» είπε ο Göttlich και σχετικά με την περσινή χρονιά ανέφερε: «Ένας υποβιβασμός θα ήταν μοιραίος για εμάς. Ωστόσο δεν έχει σημασία πόσο επισφαλής ήταν η κατάσταση. Πλέον κοιτάμε μπροστά και δεν γυρίζουμε το βλέμμα προς τα πίσω. Και ο σύλλογος και εμείς».

Αναφορικά με το θέμα της αποχώρησης του διευθύνοντος συμβούλου, Michael Meeskes και της πρόσληψης του Andreas Rettig στην θέση του είπε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να κερδίσουμε ένα τέτοιο στέλεχος με αυτή την εμπειρία, που αναγνωρίζει την δυναμική του συλλόγου σε συνδυασμό με την πείρα που διαθέτει».

Σ’ ότι αφορά την θέμα που προέκυψε με την συνεργασία της St. Pauli με την εταιρία ένδυσης Under Armour, ο πρόεδρος της ομάδας είπε πως…»ο νέος χορηγός υπογράμμισε στις εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαμε, πως δεν έχει καμία επιχειρηματική σχέση ούτε με την Blackwater (Αμερικανική εταιρία εξοπλισμών) αλλά και με καμία Αμερικανική εταιρία που ανήκει στο λόμπι εμπορίας όπλων».

Στη συνέχεια υπήρξε αναφορά και στην οικονομική κατάσταση του συλλόγου, τονίζοντας πως η St. Pauli… «έκλεισε το οικονομικό έτος 2014-15 με κέρδη που φτάνουν τα 240.000 ευρώ. Υπήρξε μια μακροπρόθεσμη ικανότητα για την εξασφάλιση πηγών εσόδων, ενώ παράλληλα υπήρξαν και οι εργασίες στο γήπεδο (ανάπλαση και ολοκλήρωση της τελευταίας κερκίδας στο Millerntor) την οποία και εγκαινιάσαμε στις αρχές της σεζόν». Παράλληλα ο Göttlich ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν τα τελευταία χρόνια στο έργο αυτό. «Είναι ένα μνημείο συμμετοχικής εργασίας. Το όμορφο γήπεδο στη μέση της γειτονιάς μας θα μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον σε όλους τους τομείς» υπογράμμισε.

Στο τέλος της ομιλίας του έδωσε και μια υπόσχεση ότι…»ο προπονητής θα παραμείνει αυτό το έτος στην ομάδα και μετά τον Δεκέμβριο!».thumb_23792__auto_1af4e0d7a0f045563886f7b4319ec5ab

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s