Ένα μεγάλο τραπέζι για κάθε άστεγο…

pauli1Περισσότερα από 1.000 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της St. Pauli για ένα τεράστιο τραπέζι, το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα (9/12) σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κάτω από τις κερκίδες του Millerntor.

Κατά την διάρκειά του, άστεγοι, άποροι και γενικώς άνθρωποι που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν, με εδέσματα που τους σέρβιραν οι εργαζόμενοι στην ομάδα, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, υπάλληλοι των γραφείων, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Έτσι, εκτός από την σούπα, τα μπιζέλια, το κρέας γαλοπούλας, το κόκκινο λάχανο και τις πατάτες, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν από μια γκάμα γλυκών, κέικ, φρούτων, καθώς επίσης κρύων και ζεστών ποτών, που παρέλαβαν από τα χέρια του Tschauner, του Buchtmann κ.α. μελών της ομάδας.

Περίπου στις 14.30 το γεύμα ολοκληρώθηκε, ενώ κατά την έξοδο των επισκεπτών, όλοι παρέλαβαν από μια τσάντα δώρο, οι οποία περιείχε, κασκόλ, καπέλα, χοντρές κάλτσες, μακριά παντελόνια, και γάντια, καθώς επίσης είδη διατροφής και υγιεινής.

Stpauli

Σχολιάστε