Αυτό είναι το νέο συμβούλιο της St. Pauli

Παίρνοντας ψήφο από 831 μέλη επί συνόλου 1.064 (που έχουν δικαίωμα ψήφου), ο Oke Gottlich είναι ο νέος πρόεδρος της St. Pauli μετά την αποχώρηση του Stefan Orth ο οποίος παρά την δεδηλωμένη του πρόθεση να είναι υποψήφιος και σ’ αυτές τις εκλογές, δεν προτάθηκε τελικά από το εποπτικό συμβούλιο.

Μόλις 38 χρονών το νέο ηγετικό στέλεχος της ομάδας (στις 28 Νοεμβρίου έχει γεννέθλια), αλλά με χρόνια παρουσία στα κοινά ως μέλος (AFM) ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μετά από τεσσεράμισι χρόνια χωρίς αλλαγή, μαζί με τους αντιπροέδρους Reinher Karl, Joachim Pawlik, Jochen Winand sowie Thomas Happe, που πήραν την θέση των Tjark Woydt, Dr. Bernd-Georg Spies, Jens Duve und Dr. Gernot Stenger.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα των εκλογών, διότι μπορούμε πλέον να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία. Ξέρω ότι οι προσδοκίες από το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι μεγάλες, γιατί το παλιό προεδρείο έκανε πολύ καλή δουλειά, αλλά θα δώσω τα πάντα για να υπηρετήσω την St. Pauli όσο καλύτερα μπορώ» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, ο Gottlich που δεν παρέλειψε να δώσει και ψήφο εμπιστοσύνης στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή παρά την μέτρια παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Επίσης στο εποπτικό συμβούλιο εκλέχτηκαν οι: Sandra Schwedler (558 ψήφους),  Roger Hasenbein (507 ψήφους), Gerrit Onken (475 ψήφους), Dr. Kai Scharff (340 ψήφους), Sonke Goldbeck (287 ψήφους), Marcus Schulz (265 ψήφους),  Karsten Meincke (223 ψήφους).

Oke Gottlich

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s