Στο πλευρό της ομάδας «Λαμπεντούσα στο Αμβούργο»

antitournamentΑπό την στιγμή που θέλαμε οπωσδήποτε να παρακάμψουμε τις τράπεζες και το καπέλο – χαράτσι που κρατούν συνήθως ως προμήθεια (κανείς δεν καταλαβαίνει το γιατί, αλλά υπάρχει) για τις συναλλαγές, ήταν δεδομένο πως η αποστολή των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από το 1o Anti-Tournament που διοργανώσαμε τον περασμένο Νοέμβρη, θα καθυστερούσαν λίγο να φτάσουν στον προορισμό τους που δεν ήταν άλλος από την ομάδα «Λαμπεντούσα στο Αμβούργο».

Εκεί αποφασίσαμε μέσα από τη συνέλευσή μας να αποστείλουμε τα έσοδα και στα κατάλληλα χέρια βρίσκονται πλέον. Σύμφωνα δε, με όσα μας μεταφέρθηκαν, τα χρήματα αυτά -παρά το γεγονός ότι δεν ήταν πάρα πολλά- συνέβαλαν στην προσπάθεια που κάνουν σύντροφοι και πρόσφυγες στο Αμβούργο να αντεπεξέλθουν στον βαρύ χειμώνα και στις χαμηλές θερμοκρασίες.

afisaantiΩς ανταπόδοση, οι φίλοι πλέον της ομάδας, συμπεριέλαβαν το όνομα του κλαμπ, στη λίστα που δημοσιοποίησαν πριν από λίγες ημέρες, στην οποία αναφέρουν όλους εκείνους τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια να παραμείνουν οι πρόσφυγες στο Αμβούργο. Γεγονός για το οποίο έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε υπερήφανοι, που αναμφισβήτητα, αποτελεί για όλους μας μεγάλη τιμή και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Δεσμευόμαστε, ότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας τον ερχόμενο Φεβρουάριο, θα τους επισκεφθούμε και θα συμμετάσχουμε στη συνέλευση τους. Δεσμευόμαστε επίσης,  ότι θα είμαστε δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστεί, όπως θα είμαστε δίπλα σε όλους τους συντρόφους που δίνουν την δική τους μάχη στο Αμβούργο, ενάντια στην σκληρή καταστολή.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ!! Όλοι μας γεννηθήκαμε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και γίναμε ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΥΓ: Μέσα από αυτές τις γραμμές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, τον Νικόλα και την Marily που βοήθησαν πολύ ώστε τα χρήματα να φτάσουν στα χέρια που έπρεπε. Καλή αντάμωση παιδιά, θα τα πούμε σύντομα…

Φωνή για την St. Pauli, είναι φωνή ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία

lampedusa

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s