Ανώμαλη προσγείωση…(video)

Μετά τη νίκη επί της TSV Munchen 1860, αλλά και τη φόρα που είχε πάρει η St. Pauli από τα συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα,  πιστέψαμε ότι ο αγώνας με την Karlsruhe θα κερδηθεί με κεκτημένη ταχύτητα και θα κλείσουμε το 2013 στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αμ δε!

Η ομάδα μας, έχοντας τα γνωστά σκαμπανεβάσματα που την διακρίνουν και πιστή στην αρνητική επίδοση που έχει μέχρι τώρα στους εντός έδρας αγώνες, ηττήθηκε με 2-0 και υποχώρησε βαθμολογικά . Όχι βέβαια ότι οι φιλοξενούμενοι έπιασαν καμιά σπουδαία απόδοση. Απλά δύο λάθη της άμυνας  σε ισάριθμες αντεπιθέσεις ήταν αρκετά για να φύγουμε με σκυμμένο το κεφάλι.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο γι’ αυτό έπαιξε και ένα ακόμη γεγονός. Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του αγώνα, οπότε και η St. Pauli μπήκε φουριόζα,  έπειτα δεν δημιούργησε ευκαιρίες και δεν έφτασε ποτέ με αξιώσεις κοντά στην αντίπαλη εστία.

Οι κλασσικότερες από τις ευκαιρίες της St. Pauli,  καταγράφηκαν στο 7’ με τον Jan – Philipp Kalla να πιάνει την κεφαλιά που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, στο 9’ με το κοντινό σουτ του Halstenberg να σταματάει  πάνω στον τερματοφύλακα της KSC, Orlishausen  και στο 44’ με τον ίδιο παίκτη να επιχειρεί ένα ακόμη σουτ αυτή τη φορά από μακρινή απόσταση, με τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων να μην αιφνιδιάζεται και πάλι.

Ως εκ τούτου και αφού το πρώτο ημίχρονο σπαταλήθηκε, στο δεύτερο ήρθαν και τα δύσκολα. Την ώρα που η ομάδα μας πίεζε για να μπει αυτή μπροστά στο σκορ, μια αντεπίθεση στο 65’ είχε το αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα. Ο Hennings  έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ilian Micanski και αυτός σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας και βάλει την Karlsruhe σε θέση οδηγού.

Λόγω του λεπτού που επιτεύχθηκε το τέρμα, πολλοί πίστεψαν ότι η ομάδα μας θα αφυπνιζόταν και θα γύριζε το ματς, καθώς χρόνος υπήρχε. Αυτό όμως δεν συνέβη. Αντίθετα με γιόμες που ξεκινούσαν από την αμυντική γραμμή, άπαντες έψαχναν το κεφάλι του Nothe ο οποίος όμως συχνά, για να γίνει αποδέκτης της μπάλας έβγαινε μακριά από την περιοχή και ως εκ τούτου ήταν ακίνδυνος.

Στο πλαίσιο αυτό, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν για μία ακόμη φορά ελεύθερο διάδρομο και στο 84’ «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Torres, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής και διαγώνια θέση νίκησε τον Tschauner και έγραψε έναν πρόωρο επίλογο στο ματς.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της St. Pauli για το 2013 και είναι γεγονός ότι παρά την ήττα η ομάδα μας παραμένει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.  Με την κατάλληλη ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο από τη νέα χρονιά.

ΘΕΑΤΕΣ: 29.063

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Dr. Felix Brych (München)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ST. PAULI (R. Vrabec): Tschauner, Nehrig (46’ Nöthe), Thorandt, Mohr, Schachten, Buchtmann, Halstenberg (66’ Verhoek), Kalla, Rzatkowski (84’ Gregoritsch), Maier, Bartels

KARLSRUHER SC (M. Kauczinski): Orlishausen, Klingmann, Gordon, Mauersberger, Kempe,  Torres, Peitz, Schwertfeger, Alibaz (90’+2 Gulde), Hennings (70’ Nazarov), Micanski (90’ Vitzthum)

maier

Σχολιάστε