Δικαστική νίκη για την διαχείριση της μπουτίκ

Μια σημαντική εξέλιξη για την St. Pauli επεφύλασσε η σημερινή ημέρα. Το Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο του Αμβούργου πήρε απόφαση επί της διαφοράς που υπάρχει μεταξύ του συλλόγου και της εταιρείας Upsolut η οποία μέχρι σήμερα, διαχειρίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων που προέρχονται από την πώληση των επίσημων προϊόντων που επί της ουσίας δικαιώνει την ομάδα μας.  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η ρήτρα που μπήκε ανάμεσα στις δύο πλευρές από τον Ιούνιο του 2004 λήγει στις 30 Ιουνίου του 2014 και ως εκ τούτου από την ημέρα εκείνη και στο εξής, τα δικαιώματα από τα έσοδα από το merchandising επιστρέφουν στο ακέραιο και πάλι στον σύλλογο. Γεγονός πολύ σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι και σήμερα η ομάδα βάζει στα ταμεία της ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό (αναλογικά με την ζήτηση) από τις πωλήσεις.

«Αυτό είναι ένα ευπρόσδεκτο αποτέλεσμα για εμάς και ένα σημαντικό βήμα για τον σύλλογο. Η απόφαση μας δίνει νέες ευκαιρίες στο merchadiasing και αυτό που απομένει είναι να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα μέχρι την τελική νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο εμπορικός διευθυντής της St. Pauli, Michael Meeske.

fanshop

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s