ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ST. PAULI THESSALONIKI CLUB – Ανοιχτή συνέλευση (Πέμπτη 5/12, 20.00)

Tο έτος το οποίο σημαίνει πολλά για εμάς σιγά – σιγά μας αφήνει. Τι καλύτερη χρονική συγκηρία λοιπόν, για μια τελευταία ανοιχτή συνέλευση μέσα στο 2013, την χρονιά της δημιουργίας και της ίδρυσης δηλαδή, του St. Pauli Thessaloniki Club.

Στο πλαίσιο αυτό, είστε όλοι καλεσμένοι την Πέμπτη (5/12) στις 20.00 στο σημείο συνάντησης, για μια συνέλευση κατά την διάρκεια της οποίας θα επιχειρηθεί, μια ανασκόπηση – απολογισμός σχετικά με το τι πέτυχε και τι δεν πέτυχε το κλαμπ, από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι σήμερα, αλλά και το τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον έτσι ώστε να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση. Παράλληλα είναι και μια καλή ευκαιρία για όσους δεν μας γνωρίζουν να μας μάθουν, αλλά και να καταθέσουν την άποψή (θετική ή αρνητική) και τις εντυπώσεις τους, για όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Για όσους επιθυμούν να μάθουν το που θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση, οι τρόποι είναι δύο. Είτε μέσω μηνύματος στο mail (stpaulithess@outlook.com), είτε μέσω των inbox σε Facebook και Twitter.

Και μην ξεχνάτε: Φωνή για την St. Pauli, είναι φωνή ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.

ΥΓ: Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μια ραγδαία άνοδο στην επισκεψημότητα του blog (stpaulithess.wordpress.com), αλλά και πολλές αναδημοσιεύσεις των κειμένων μας σε άλλες ιστοσελίδες. Κατ’ αρχήν σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη που μας δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε στον ίδιο και ακόμη καλύτερο ρυθμό, αλλά και όλες τις ιστοσελίδες που δεν παραλείπουν να αναφέρουν την πηγή. Να είστε καλά όλοι και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλα τα μέλη του St. Pauli Thessaloniki Club για την βοήθεια. Τα λέμε την Πέμπτη…

1461177_10202816817047177_632495927_n

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s