ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ST. PAULI THESSALONIKI CLUB

Όπως σας το είχαμε υποσχεθεί, η νέα σεζόν ξεκινά για εμάς σε όλους τους τομείς και με αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσει εδώ στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγους μήνες.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 30/8 στις 19.00 συγκαλούμε ανοικτή συνέλευση των μελών μας για ώστε να συζητήσουμε όλα τα θέματα που μας απασχολούν, καθώς επίσης και το πλάνο που θα ακολουθήσουμε στον τομέα της οργάνωσης. Συγκεκριμένα θα συζητήσουμε για την εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου, η πρώτη παρέα με το πανί του κλαμπ και ορισμένους από τους συντρόφους της Αθήνας, αλλά και τις δράσεις που θα αναλάβουμε τόσο σε αθλητικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικοπολιτικό.

Και επειδή ακριβώς η συνέλευση είναι…ανοικτή, σ’ αυτή μπορεί να παραβρεθεί οποιοσδήποτε θέλει να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια, να μας γνωρίσει, να συζητήσει μαζί μας και φυσικά να παρακολουθήσει τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το που θα πραγματοποιηθεί η συνέλευσή μας ή οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο mail του κλαμπ (stpaulithess@outlook.com), στο inbox του Facebook, καθώς επίσης και στο inbox του twitter.

Σας περιμένουμε όλους να ενώσουμε τις φωνές μας και να δημιουργήσουμε κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη…

Γιατί όπως λέει και το μότο μας…«Φωνή για την St. Pauli, είναι φωνή ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία…VIVA ST. PAULI!!!paulisyneleusi  

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s