Μια ιστοσελίδα γεμάτη…κοινωνικές δράσεις

Από χθες, μία νέα σελίδα δημιούργημα της St. Pauli, ανέβηκε στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια καινούργια ιστοσελίδα που αφορά την συμμετοχή σε ένα γκρουπ ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν ενεργά όχι μόνο τον σύλλογο, αλλά και την κοινωνία.

Σ’ αυτή μπορεί ο οποιοσδήπτε που έχει συγκεκριμένες ιδέες για την αντιμετώπιση της κοινωνικής αδικίας και ανισότητας να υποβάλλει αίτηση, έτσι ώστε να οργανώσει το δικό του πρότζεκτ. Από τώρα και στο εξής λοιπόν, ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει την ιδέα του και να την στείλει στο e-mai, meinprojekt@kiezhelden.com.

Για τις δράσεις αυτές περιορισμοί δεν υπάρχουν. Οι μόνες απαιτήσεις είναι, οι ιδέες να είναι δημιουργικές και να εμπνέονται από τις αρχές της St. Pauli.

Επίσης, μπορείτε πλέον να συμμετάσχετε ενεργά στις πέντε βασικές δράσεις που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια: Το «Viva con Agua», το «Laut gegen Nazis», το «Fanraume e.V.» , το «1910 – Museum fur den FC St. Pauli» και το «KiezKick». Αρκετά στοιχεία για όλα τα παραπάνω έχουμε δημοσιεύσει και εμείς πρόσφατα στο μπλογκ του κλαμπ μας, οπότε μπορείτε να συλλέξετε στοιχεία από εκεί, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Να σημειωθεί δε, ότι ο σύλλογος προώθησε το συγκεκριμένο εγχείρημα με κεντρική διαφήμιση στη φανέλα σε όλα τα φιλικά και προτού εμφανιστεί ο χορηγός.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην διεύθυνση www.kiezhelden.com

totenkopf

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s